Recension i Gefle Dagblad

Läs recension från vår konsert i torsdags. Gefle Dagblad – Camilla Dal

Doftande konsert – Musik – www.gd.se

“…musikalisk skönhet och poetisk känsla, lyhördhet och samspelthet, humoristiskt mellansnack och djupaste koncentration…”“så byggs en säreget vacker sfär med ökande intensitet och distade ljud, lutans energiska dissonans, en kamp, flöjten ensam till slut.”“Tuffa bastoner, ettrigt staccato, intensiteten ökar, lampor och musik blixtrar stroboskopiskt, skickligt och effektfullt.””Energisk lut-goove, sopraninons vandrande melodi, musiken skuttar och strövar allt djupare in för varje flöjtbyte, vilar mot mossa och ängsull och landar i basflöjtens djupaste mörker.”“intensitet, brutal precision. Sliderör, lattevispar och slipmaskin, klimax i sista satsen då kaviar kläms ut på knäckebröd och smack! på gitarrerna och konserten avslutas med dofteffekt.”

CAMILLA DAL, Gefle Dagblad