”Och hans skalle var full…av frågor”

Efter 7 intensiva repetitionsdagar med PAN (Play Alter Native) kom belöningen. Hela TVÅ dagars ”semester” utan chip chip, kemsikt avfalls-ljud och barn och….nej just det, jag har ju fortfarande mitt eget att ta hand om…utan sockerhöga förpubertala, men oerhört rara 10-åringar som inte kan gå från punkt A till punkt B utan att antingen sjunga, skrika eller hjula.

Jag spenderade den första lediga dagen med att promenera med sonen till Nordstan. BIG mistake. Lördag+lunchtid=barnvagnsmaraton upphöjt till två och alla småbarnsföräldrar i Göteborg verkar dessutom ha barn med mindre än 2 års mellanrum för det kryllar av syskonvagnar på höjden och bredden som såklart har sällskap av mormor och moster och självklart går de i bredd i 0,5km/h.

Ledig dag nr 2 fortskrider enligt plan. Gröt, päronpuré och förmiddagslur. Aaah, kaffe till mig och lite tid över att memorera partituret utantill. Tack och lov har jag inga repliker…

A Den avsatte kungen
B tänkte på
A va?
B hur lite han hade lämnat
C hur lite!
A va?
B som ingen fru och två-tre
C va?
A två tre hundra tusen böcker
B vem?
C va?
A Och engångitiden-kungen tänkte på
B va?
A sin icke-fru
C vem?
B sin icke-fru
A i några sekunder
B Och hans skalle var full…av frågor”