När varken godis eller russin hjälper. Konsert i Media, PA med EN.D.E

Sedan dottern föddes i höstas har jag spelat 5 konserter varav hon varit med på 4 och sonen varit med på 3. Hur det har funkat kan ni läsa om i tidigare inlägg: ”Ombytta roller”, ”Köpenhamn med Woodpeckers”, ”Sonen tog åt sig äran”, Den stora skillnaden inför konserten i USA: Vi spelade båda två. Alltså ingen av oss föräldrar som kunde ta hand om barnen. Vi laddade med russin, vindruvor och godis och hoppades på det bästa. Men mitt under konserten tog godiset slut varpå sonen sprang upp på scenen och bad lite försiktigt om mer. Då fick de följa med arrangören in i logen.
Förresten: Att resa med ärkeluta, blockflöjter, en (snart) 3-åring och en 5-månaders var lättare än vi trodde. Barnen sov på ditresan och de sov på hemresan. Men inför Riga-giget i juli tar vi med oss barnvakt…

Bilder från resan.