Det finns fördelar med att turnera i Nordnorge om vintern.

Äntligen! Turné i Norge, fast ingen polarnatt, ingen snö, inga isiga serpentinvägar, inga kalla gympasalar. Efter flera vändor till Tromsø och Finnsnes har vi verkligen sett fram emot en höstturné i Telemark. Lämna ullundertröjan hemma och på med solglasögonen. Vad vi inte tänkte på var varma klassrum, förmiddagssol, stora fönster, dålig ventilation och spetsad koreografi av Tharan Revfem med otaliga knäböj och andra friskis-övningar som får träningsverken att kicka in innan vi ens hunnit ta första tonen.

När jag rör mig så svettas jag inte, men mina kinder blir megaüberrosa. Har man då en supermegaorange tröja blir det en intressant färgmatchning. Hm. Jag tror jag ska byta tröja med Kate. (hon fick den rosa tröjan)

Det finns fördelar med att turnera i Nordnorge om vintern…