American women

Våra vänner från Philadelphia anlände i tisdags; tonsättren Richard Belcastro med sin fru Lili och syster Kristen. De kom förbi hos oss samma kväll på en sushi- och träffa lilla E-kväll innan reparbete inför konserten i Västerås Konserthus på lördag satte igång på allvar. ”Hiiii” sa Lili med en vän röst när de kom innanför dörren varpå ett ramaskri utan dess like fyllde varenda hörn i lägenheten. Mat..hjälpte inte..vyssa…hjälpte inte…inget hjälpte. Detta var en ny erfarenhet. Under höstens turnéer har vi i princip kunnat lämna honom till vem som helst i publiken medan vi spelat och det har mottagits med stor förnöjdsamhet från bådas håll. En ny fas stundar antar jag.

Ricky och Patrik gick för att köpa mat och inte långt efter dörren stängdes efter dem mjuknade skriket till skratt och charmiga blickar. Lilis svartvita tröja var en klar favorit.

Ja, det är något visst med ”American women”…:)