Terser och pruttljud på Kulturverket

20120212-180937.jpg

Med årets andra monsterförkylning spelade jag med EN.D.E på Kulturverket i Halmstad idag. Turnébilen fann sig åter på en något vintrigare E4 redan i går eftermiddag och anlände sent igår kväll till omelett och nybakat bröd.

Med lilla E hos farfar genrepade vi en kort stund på förmiddagen i den vackra konsertlokalen. Sedan laddade vi batterierna i hängmattan och därefter blev vi bjudna på ännu en fantastisk måltid hos arrangören Kajsa Bacos.

Konseradrenalinet sparkade igång lagom till de första tonerna av Martin Qs Duello och den fantastiska publiken spred värme och energi. Till och med de yngsta besökarna tror jag njöt av vår musik. Vår 8 månaders satt tyst och lugn och lyssnade igenom hela konserten ända tills sluttonen av Music of the winds då kusinen 2 år lade på en diskret tersstämma. Då tyckte sonen att det var på sin plats med sofistikerade pruttljud vilket gav det hela en komisk men elegant avslutning.

Turnébilen gör nu uppehåll längs E4:an norrut och ser fram emot en vecka med Woodpeckers i Sörmland.

Tack Kajsa och Kulturverket för en underbart familjär vistelse i Onsjö.

www.kulturverket.com