Ett evigt pusslande

Jag googlade ”Ett evigt pusslande” och fick ca 168 000 träffar på 0,33-0,36 sek beroende på vilken browser jag använde. Mer än hälften handlar om mammor som bloggar om matlagning, nattning och kalas. Det har jag full förståelse för. De är antagligen All in-mammor som tar hand om barn(-en), handlar och lagar all mat, städar husets alla tre våningar, tvättar, lämnar/hämtar på dagis, tar minstingarna på rytmik och babysim samtidigt som de hinner vara Lattemamma med väninnorna på fiket och facebooka var trejde minut. Jag är lyckligt lottad och slipper mycket av detta då min andra hälft sköter all matlagning samt hjälper till med många utav hushållssysslorna. Men jag kör ändå kanske en Semi All In-mamma med babyrytmik, Cappuccinomamma med vännerna, facebook var tredje dag, och hushållssysslor efter behag. Lägg sedan till deltidsanställningen på FST som drar igång efter ledighet parallellt med makens timanställning på pwp., timanställning på Musikhögskolan i Piteå, styrelseaktiv i RANK, URUK och SEMF och ett frilansliv som innebär turnéer med duon och kvartetten, fotouppdrag, projekt med EN.D.E, CutCutCut och YouHero, skypemöten, samt inplanerade CD-inspelningar med bara ny musik och för att inte tala om alla ansökningar. Självförvållat javisst, men ett måste för att överleva som frilansmusiker. Ja det är ett evigt pusslande. När får jag min medalj? 😉