så kom våren…

Detta tidningsurklipp låg på mitt skrivbord när jag kom till FST-kontoret i morse.
Sedan mitt senaste blogginlägg för 6 veckor sedan har jag faktiskt känt mig lite som ”Blockflöjtsmannen”.

PLAY ALTER NATIVE-genrep I, genrep II, premiär I, premiär II, hem, RANK-möte, URUK-möte, FST-möte, undervisa Piteåelev, till Göteborg igen med man, barn och harpist, fyra föreställningar, hem till Stockholm, iväg på Sörmlandsturné med kvartetten, till Småland med familjen för att fira påsk och repa med EN.D.E, till Göteborg igen med man och barn, fem sista föreställningarna, till Västerås med barnvakt och bebis; RANK-möte, till Stocksund för rep, till Danderyd för konsert ”Bara Bach”, till Västerås för att hämta upp bebis, hem, FST-skypemöte, undervisa Piteåelev, öva inför Miklós Maros-tonsättarporträttkonsert, sortera 8 veckors post och viktiga papper, bokföra och ansöka om deklarationsuppskov medan ungen sover, till Västerås för att lämna bebis hos barnvakt, till Köping för konsert, till Roslagen med föräldrar och bebis, öva inför kvartettkonserten på lördag, hem, börja jobba på FST och så kom våren…