Vinylgraveringsverkstad med cutcutcut Dag 1

Tony anlände till vår vinylverkstad cutcutcut kl 10.52 med en matkasse från NETTO och en dator med EMS-tonsättarnas musik. Vi började dagen med att dricka kaffe och planera veckan.

Den 10-13 oktober då Nordic Music Days 2012 intar Stockholm kommer cutcutcut HB (Katarina Widell, Tony Blomdahl och Patrik Karlsson) bidra med en installation med musik av EMS-tonsättare med vår nyinköpta bättre begagnade jukebox från -75.

Medan jag fick hand om frukost-lunch-och-fika-disken samt passa sonen förflyttade sig båda herrarna in till salongen för att inleda vinylgraveringssession nr 1. Dagens mål är att ställa in rätt mastering och gravera 2-3 skivor för att sedan kunna testspela dem i jukeboxen senare ikväll.

Just nu försöker Tony koppla om alla sladdar. ”så att det blir rätt” säger han.
Fortsättning följer…