Dag 4, Drömdag på Moderna museet

[slideshow]
Foto: Katarina Widell
Upp med tuppen den fjärde dagen. Den första tredjedelen av cutcutcut åkte kommunalt med barn, barnvagn och kamerautrustning. Den andra tredjedelen körde bil nr 1 till den sista tredjedelens hotell, parkerade bil nr 1. Den andra och den sista tredjedelen bytte till bil nr 2 med reservdäck, körde till Musikaliska för att hämta upp jukeboxen, transporterade den till Moderna museet där den första tredjedelen väntade med barn, barnvagn och barnvakt. De andra och den sista tredjedelen tog bil nr 2 till RANKs höstmöte och den första tredjedelen stannade kvar på Moderna museet och riggade upp jukeboxen. Efter 5,5 timmar återvände den andra och den sista tredjedelen varav den första tredjedelens barnvakt kunde ta tåget hem till gurkstaden. Den första, andra och den sista tredjedelen hängde kvar på Moderna ett tag innan de riggade ner jukeboxen och lastade den i bil nr 2. Den första tredjedelen resten hem med barn, barnvagn och kamerautrustning medan den andra och den sista tredjedelen körde jukeboxen till EMS och körde sedan och parkerade bil nr 2, bytte till bil nr 1 och begav sig sedan iväg för att hämta däck till den sista tredjedelens bil (nr 2). Fortsättning följer…

P.S. Många har frågat ifall vi stoppat in en mp3-spelare i ett jukeboxskal, men det är faktiskt en riktig jukebox med 7 tums vinyler som vi, cutcutcut, graverat ”för hand”.