Geiger Nov~Fest lördag 25 november

Varför göra det lätt för sig när man kan göra det extra jobbigt…Geiger i Göteborg är idag inne på 21:a dagen av Geiger Nov~Fest. En 30-dagars festival (!) med musikakter/workshops varje dag från första november till sista november. På den 25:e dagen bidrar jag med en hel halvtimme på Cinnober Teater, Masthuggsterassen 3.

Åsså det där med att hinna öva…
Lagom till mitt schema börjar luckra upp sig och de sista ljuva tonerna från Berlinerfilharmonikernas konsert i söndags ekar gott i sinnet insjuknar HELA familjen. En är konstant sängliggande och en vägrar sova middag. Självklart är jag den minst sjuka av oss får därför vackert ta hand om två istället för en. Jag hann dessvärre inte ge honom en Echinagard… (tänker på Roland Jansson och reklamfilmen från 90-talet; ”ni tjejer snackar om att föda barn…”) Hur som helst klagar jag inte utan försöker göra det bästa av situationen och övar i 3-minutersblock mellan förmiddagsfrukt, lunch och sjuk-cravings-shopping av blåbärssoppa, läsk och chips. Men det blir inte många toner rätt för varje gång jag börjar spela kommer den en liten figur tassande och vill hjälpa till att trycka på klaffar och täcka för fingerhål. Inte ens Bamse hjälper som avledning.

Jaja, det ordnar sig nog. Det gör ju alltid det tillslut 🙂
Förresten, ni kommer väl?
Nu på lördag 25 november kl. 19.00 på Cinnober Teater i Göteborg.
Musik av: Richard Belcastro, Martin Q Larsson, Patrik Karlsson, Leo Correia de Verdier och Patrik Jarlestam.