URUPPFÖRANDEKLUBBEN

Med endast 5 dagar kvar till jul höll URUK årets sista styrelsemöte. URUKs nya ordförande Patrik Karlsson ledde mötet i rasande fart med en effektivitet som heter duga. På dryga timmen hann vi gå igenom en dagordning med 11 punkter och inte mindre än 23 ”underpunkter”. Vi hann också skypa med en tonsättare i Norrland och en annan i Stockholm som båda fick möjlighet att sälja in idéer inför en projekthungrig styrelse.

Inför kommande spelår i Västerås Konserthus/Västerås konstmuséum kommer URUK passa på att fira 10 år i Västmanland (ett år i efterskott) genom en mängd nya uruppföranden och projekt. Vi kommer fortsätta samarbeta med Västmanlandsmusiken och Nya Perspektiv i Västerås, Geiger i Göteborg, C-Y Contemporary i Malmö och inleda nya samarbeten med Tonmakeriet i Stockholm. Håll nu öronen öppna och surfa in på URUKs och gilla oss gärna på facebook.