När jag övar är hon lugnet själv

Övar inför spelningar i december/januari

24 december kl. 17.00 Jokkmokks gamla kyrka – Konsert med Kristina Shtegman
25 december kl. 7.00 Jokkmokks kyrka – Julotta
25 december kl. 9.00 Murjeks kyrka – Julotta
11 januari kl. 16.30 Kristinehovs Malmgård – Konsert med Mayumi Kamata

3,5-åringen är på dagis, 39-åringen på jobbet och 1-åringen är hemma med mig.

Jag minns för ett år sedan när jag skulle försöka öva med båda barnen hemma. Det var innan den äldsta fått dagisplats här i Jokkmokk. Så fort jag började spela började han skrika åt mig att sluta spela. Tidigare blogginlägg: Glöm perfekt handposition och lugn och ro och Äntligen! Som jag har väntat. Dottern må ha hett temperament när hon inte får som hon vill eller när hon inte får det hon vill ha tillräckligt snabbt. Men när jag övar är hon lugnet själv. Antingen lägger hon sig och vilar i vardagsrummet, köket eller hallen, eller så går hon ut till klädlådorna i hallen och sätter på sig storebrors kläder och catwalkar för mig i diverse ull-outfits.

p.s. I skrivande stund får jag minsann veta att jag lever. En mamma som sitter framför datorn är uppenbarligen inte lika kul.

Bildexempel på catwalking